Bedrijfstelefoonsystemen 
Als dealer van Samsung, Siemens en Tiptel  bedrijfstelecommunicatie kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende oplossingen. Zo kennen we van Samsung de OfficeServ en DCS telefooncentrales en van Siemens de Hypath en Hycom.  Wij leveren hoofdzakelijk telefonie aan het midden en kleinbedrijf maar ook de ZZPR en particulier mag gerust contact met ons  opnemen.

Een telecommunicatiesysteem vraagt meestal om maatwerk. Het is van belang vooraf een juiste inventarisatie te maken aan de hand van uw organisatie, behoeften en wensen. Dit behoort tot de mogelijkheden; een keuze menu ofwel automatische receptioniste, voor ieder toestel/gebruiker voicemail, telefoniekoppeling naar uw klantendatabase, een tijdgeschakelde server die ervoor zorgt dat uw serviceappararaat 24 uur per dag bereikbaar is, zomaar even een opsomming van mogelijkheden.  Voorop staat, dat u uiteindelijk beslist hoever u wilt gaan.


Intercomsysteem / Videodeur Telefonie
Zijn er wensen op het gebied van intercom of videodeurintecomsystemen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn en te weten met de volgende merken, Siedle, Comelit en Samsung of Siemens systeemgebonden oplossingen.

BaseCompany uw partner in Business